dissabte, 29 de setembre de 2018

Comença una nova edició del Mir@llibres!

Comença de nou l’aventura mir@llibres!!


Lliurament de diplomes de la 4a edició a la biblioteca de Can Sant Joan

Prepara’t per explorar mons fantàstics, petar-te de riure i viure experiències inoblidables. A les teves mans està convertir-te en un autèntic mir@llibres!!

Enguany arribem a la cinquena edició d'aquesta iniciativa que té com a finalitat fomentar el gust per la lectura entre els infants i joves de 6 a 12 anys usuaris de les Biblioteques de Montcada i Reixac. 

L’objectiu del concurs és premiar els bons lectors i donar a conèixer el fons infantil de les biblioteques. El funcionament del concurs és molt senzill. Els nens i joves participants sumen 10 punts al seu passaport lector per cada llibre llegitQuan arriben als 60, es converteixen en mir@llibres i poden optar a guanyar diferents premis. Per demostrar que han llegit el llibre, han d’omplir el diari del lector, una fitxa que també serveix per recomanar lectures que els hi hagin agradat.

L'any passat van participar al concurs 64 nens i nenes que van llegir més de 400 llibres.

Els nens i nenes que vulguin participar es poden apuntar des del passat 1 d'octubre a les biblioteques. Tenen fins el 25 de maig per llegir tots els llibres que vulguin d’un fons seleccionat especialment per a ells. El 14 de juny es celebrarà la festa del mir@llibres, amb un sorteig de premis entre els participants i més sorpreses.

Per a més informació, podeu adreceu-vos a les biblioteques.

Aquí us deixem les bases del concurs i us animem a participar!

BASES 5ENA EDICIÓ MIR@LLIBRES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada