divendres, 30 de novembre de 2018

Les biblioteques recomanem


Pop-up divertido: desplegables de papel fáciles y sorprendentes, de Helen Hiebert
En aquesta ocasió us volem recomanar un llibre que us ajudarà a descobrir una afició per a practicar a l'hivern, a qualsevol espai de casa vostra. La paraula anglesa “pop-up” significa aparèixer de cop. Aquest llibre, escrit per una apassionada del treball amb paper, la Helen Hiebert, ens proposa un viatge iniciàtic per aquest art, conegut en català com a desplegables.

El llibre va dirigit al públic adult que vulgui conèixer les tècniques bàsiques per a fer diferents treballs o projectes, tal i com se'ls anomena al llibre. Tracta tots els temes necessaris per a introduir-se en aquest món ple de màgia: materials necessaris (que per sort no són tants ni tan estranys), explicació de la terminologia pròpia, passos a seguir en cada pas... Amb un llenguatge precís i entenedor i amb unes imatges que il·lustren tot el que s'explica, aquest manual permet aprendre d'una forma totalment autònoma els secrets del “pop-up”.

L'autora, amb molt bon criteri, ens ofereix un munt de plantilles modernes i atractives per a poder realitzar les primeres creacions amb un resultat molt digne i engrescador (que també es poden imprimir en una adreça d'internet): arracades de paper, llibres en acordió, targeta de San Valentí i de Sant Jordi... Si voleu fer un regal personalitzat i diferent, no us podeu perdre aquest llibre. Èxit assegurat!

I per acabar de gaudir d'aquest art, al capítol 'Galeria' veureu uns treballs fets per virtuosos del paper que són una delícia pel cor i pel ulls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada