dimarts, 4 de setembre de 2018

Ara també pel·lícules amb eBiblio

Des del passat mes d'agost la plataforma digital eBiblio Catalunya permet accedir a més de 2.300 títols de pel·lícules, curtmetratges, enregistraments de concerts i documentals. 
Qui pot accedir?
Qualsevol persona, major de 14 anys, que disposi del carnet d’usuari d’una biblioteca pública del Sistema de Lectura Pública de Catalunya.


Com s’accedeix a la plataforma eBiblioCat?
Des de la web http://catalunya.ebiblio.es o des de l’aplicació de l’eBiblioCat (telèfons intel·ligents/iPhone i tauletes/iPAD) disponible per a sistemes operatius Android i iOS.
Un cop dins la pàgina o l’aplicació, cal identificar-se amb les dades d’accés (número del carnet de biblioteca i la contrasenya del compte). La primera vegada que demaneu un préstec de pel·lícules, la plataforma us demanarà que torneu a iniciar sessió amb les vostres claus.


Requeriments tècnics per poder visualitzar pel·lícules
Cal tenir connexió a Internet (només està disponible la possibilitat de visionat amb streaming, no descàrrega directa).


Condicions d’ús
Es poden visionar fins a 8 documents mensuals (2 a la setmana).
Un cop sol·licitada la visualització, l’usuari disposa de 72 hores per fer-ho, tants cops com es desitgi. Els audiovisuals seleccionats es poden consultar des del meu compte.Per sol·licitar qualsevol informació i aclarir dubtes sobre el servei et pots dirigir a la teva biblioteca, o pots enviar la teva consulta a aquesta adreça electrònica: e-biblio.cultura@gencat.cat.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada