dijous, 14 de juny de 2018

Veredicte del 5è Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de la Marina

Un cop finalitzat el termini per presentar treballs al 5è Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de la Marina, el jurat del certamen va reunir-se el dissabte 9 de juny a la seu de l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac per examinar les 164 obres presentades, i fer públic el veredicte del concurs. Aquest són els premis i els guanyadors:


Premi a la millor fotografia de flora i/o fauna a Txema Lacunza Nasterra, per la fotografia "Mariposa de Madroño", presa entre La Conreria i el poblat ibèric Les Maleses.


Premi a la millor fotografia de flora i/o fauna: "Mariposa del Madroño" de Txema Lacunza Nasterra


Premi a la millor fotografia de patrimoni a Joan Mimó Bayoper la fotografia "La Creu de Montigalà", presa a Sant Jeroni de la Murtra.

Premi a la millor fotografia de patrimoni: "La Creu de Montigalà" de Joan Mimó

Premi a la millor fotografia de paisatge a Pedro Caballero Miralles per la fotografia "Arbre Solitari", presa al camí vell de Montcada.


Premi a la millor fotografia de paisatge: "Arbre solitari" de Pedro Caballero

El lliurament de premis es farà el proper dimarts dia 19 de juny, a les 19h, a la Biblioteca Elisenda de Montcada. L’acte donarà pas a la inauguració d’una exposició amb les fotografies premiades i una selecció de les més destacades, que es podrà visitar fins al setembre.

Totes les fotografies presentades es poden veure a la pàgina Facebook del Parc de la Serralada de Marina, on s’han anat publicant al llarg del desenvolupament del concurs.

El concurs, organitzat per l’Ajuntament de Montcada i Reixac, el Centre de Documentació de la Serralada de Marina i la Biblioteca Elisenda de Montcada, s’ha realitzat amb el patrocini de la Diputació de Barcelona i el Parc de la Serralada de Marina i amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada