dimecres, 13 de juny de 2018

Exposicions del mes de junyUs presentem les exposicions que tenim aquest mes a les biblioteques de Montcada.

Exposicions a Elisenda

Comencem amb el cicle de cinema, que en aquesta ocasió està dedicat a les pel·lícules romàntiques. Una tria de llargmetratges per emocionar-nos.


 Pel que fa al cicle d’art, arriba el torn de la musica. Una selecció de recursos sobre música de tots els temps, instruments, solfeig, etc.

Aquí també us deixem un enllaç a una guia de recursos.

També, i amb motiu del Dia Internacional de l'orgull LGTBI, el 28 de juny, aquest dia i durant una setmana tindrem una mostra de llibres del nostre fons de feminismes i LGTBI.

A la sala infantil ens prepararem per l'estiu amb propostes per fer durant les vacances d'estiu, com ara, manualitats, rutes per fer excursions en família, etc.Exposicions  a Can Sant JoanA Can Sant Joan començarem el mes amb dues exposicions per a joves i adults: una sobre còmics sense súper herois; novel·les gràfiques amb personatges reals i històries comunes i properes. I una altra 'Viu la muntanya', amb recursos per descobrir paratges naturals de Catalunya. A la sala infantil de Can Sant Joan tindrem aquest mes els llibres més prestats en aquesta edició del concurs Mir@llibres.

Exposicions d’autors a Elisenda 


El cicle d’autors dedica el mes a John Connolly, en el seu 50 aniversari i a a l'escriptor especialitzat en novel·la juvenil Andreu Martín.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada