dijous, 17 de maig de 2018

Exposicions del mes de maigAquest mes de maig les biblioteques acullen un gran nombre d’exposicions. Comencem amb el cicle de cinema, que en aquesta ocasió està dedicat a les millors pel·lícules clàssiques. Una bona oportunitat per redescobrir films antics imprescindibles. 


Pel que fa al cicle d’art, l’arquitectura és la protagonista del mes de maig, amb una selecció de llibres sobre construccions, edificis, tècniques arquitectòniques, etc.


El racó de pares i mares acollirà una mostra sobre vida sana; prevenció d’accidents, remeis naturals, massatge infantil i molts altres consells pels més petits de la casa.
A la sala infantil, Elisenda acollirà una exposició sobre mons fantàstics; mitologia, éssers fantàstics, etc. 

Exposicions  a Can Sant Joan

La cuina per intolerants és el títol de la mostra d’adults. Ets diabètic, celíac o intolerant a la lactosa? O simplement vols fer una dieta de desintoxicació? Amb aquests llibres ho tindràs molt fàcil.

Can Sant Joan també ofereix una  exposició de llibres pensats per a persones amb problemes de visió i per aquelles que volen gaudir d’una lectura planera a la vegada que enriquidora. I completen les exposicions d’aquest mes amb una mostra adreçada als més petits sobre natura, per aprendre a cuidar el nostre entorn, el millor que podem fer quan l’estimem.

Exposicions d’autors a Elisenda 

El cicle d’autors dedica el mes a Benito Pérez Galdós, en el 175 anys del seu naixement i a Oriol Vergès, especialista en novel·la juvenil.
Vine a conèixer aquests dos autors i la seva obra a Elisenda fins a finals de mes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada