dimarts, 17 d’abril de 2018

Exposicions al dia


A la biblioteca  Elisenda aquest mes d’abril us proposem una tria de còmics i novel·les gràfiques amb motiu de la celebració de la 36ena edició del Saló Internacional del Còmic, que tindrà lloc del 12 al 15 d’abril a la Fira de Barcelona.
El cicle de cinema aquest mes està dedicat a les pel·lícules romàntiques, amb una selecció de films d’amor i desamor de tots els temps i, per la seva part, el cicle d’art girarà entorn l’escultura.

Completen les exposicions d’adults a Elisenda una especial dedicada a la figura de Hans Christian Andersen, en motiu del Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil i el seu naixement, el 2 d’abril del 1805 i una altra en relació al Dia de la Visibilitat Lèsbica que es commemora el 26 d’abril.

La Sala infantil aquest mes està dedicada a Sant Jordi, la gran festa del llibre i la lectura a Catalunya per excel·lència.

 

Exposicions a Can Sant Joan

A la biblioteca de Can Sant Joan a l’abril tenim preparada una selecció de llibres sobre comunicació per comunicar-nos millor i millorar així les nostres relacions.

També hi haurà una mostra de títols d’autors i autores que han rebut diferents premis literaris al llarg dels darrers anys i a la sala infantil us animem a fer un viatge per diferents històries protagonitzades per dracs que no són ni tan valents, ni tan ferotges ni tan delicats com ens puguin semblar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada