dimarts, 6 de març de 2018

Qui ha guanyat la Travessa dels Oscars?


Com ja sabeu, el passat diumenge es van conèixer els guanyadors de la 90 edició dels premis de l’Acadèmia de Hollywood. I nosaltres hem tornat a convocar el concurs La travessa dels Oscar de les Biblioteques de Montcada per premiar els usuaris/es més cinèfils amb entrades de cinema.

VEREDICTE

El primer premi de l’edició 2018 del concurs la Travessa dels Oscar correspon a un participant que va encertar un total de 20 les 24 categories premiades a la gala. El segon guanyador es va quedar molt a prop d'aconseguir aquests resultat, amb 19 categories encertades:

1er PREMI: Santiago Puig Pérez – 3 entrades per als Cinemes Montcada

2on PREMI: Regina Hidalgo Ricart – 2 entrades per als Cinemes Montcada

Moltes felicitats als guanyadors, i gràcies a tots els participants que han volgut jugar amb nosaltres per demostrar els seus coneixements sobre cinema. També volem agrair la col·laboració dels Cinemes Montcada en aquesta iniciativa.
 
 

Portada de la pel·lícula guanyadora
 
A més, us convidem a conèixer el fons cinematogràfic de les Biblioteques de Montcada. Recordeu que amb el carnet d'usuari podeu agafar un total de sis pel·lícules en préstec, a més de llibres sobre cinema, música de bandes sonores i biografies d'actors, actrius i directors.

En aquest enllaç us deixem la llista de guanyadors d’aquesta edició dels Oscars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada