dimecres, 14 de març de 2018

Exposicions al dia


Les biblioteques de Montcada ja llueixen les noves exposicions del mes de març.

A les dues biblioteques del municipi aquest mes us proposem una tria d’obres que deixen palesa la importància de la dona en la nostra complexa societat, això com la seva particular mirada sobre el món en un univers de percepcions inesgotables.

Guia de recursos: La mirada de la dona
 
 

Aquesta mostra es pot veure a Can Sant Joan del 8 al 24 de març i a Elisenda del 8 de març al 3 d’abril.

A Elisenda completen les exposicions el cicle de cinema, que aquest vegada gira entorn les pel·lícules amb autodescripció per a persones cegues o amb deficiències visuals. Gràcies a aquest sistema aquestes persones poden tenir accés al cinema i a d’altres manifestacions culturals.
 
D’altra banda, el cicle d’art recull una selecció de llibres i recursos sobre pintura: tècniques, estils, manuals per aprendre a pintar, etc.

Aquí teniu una guia de recursos.I per últim, la sala infantil acull dues mostres: una sobre llibres amb perspectiva de gènere amb motiu de la Commemoració del dia de la Dona, el 8 de març, i una altra sobre la primavera, estació que començarà el 21 de març i amb ella arribaran més hores de sol, calor i les flors!

 

Exposicions a Can Sant Joan

A la biblioteca de Can Sant Joan també tenim una mostra sobre contes per explicar als pares i mares. Es tracta de relats per a que els pares aprenguin al costat dels seus fills, i no a la inversa com s’acostuma.

I a la sala d’adults es pot veure ‘La vida és una obra d’art’, amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Teatre el 27 de març. En aquesta mostra trobareu llibres i dvd’s d’obres d’art de tots els temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada