dimecres, 21 de març de 2018

Dia mundial de la poesia


La Unesco va declarar el dia 21 de març Dia Mundial de la Poesia. Per commemorar aquesta efemèride, avui a les set de la tarda es faran diferents lectures de poemes d’aquest any i d’anys anteriors fetes pels traductors i per parelles lingüístiques i alumnes del programa Voluntariat per la Llengua del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. L’acte serà a Arts Santa Mònica de Barcelona.
 

Com el 21 de març també és el Dia de la Síndrome de Down, a la celebració hi participarà Júlia Salsas de la Fundació Catalana Síndrome de Down, que llegirà el poema. També es projectaran vídeos amb intervencions d’alumnes catalans a l’estranger llegint el poema vehiculats a través de l’Institut Ramón Llull. L’acte acabarà amb la lectura del poema “la poesia” per part del mateix Marc Granell, escrit per a aquesta ocasió en català i traduït a trenta llengües.
 
Les actualitzacions sobre les activitats i els actes al voltant del Dia Mundial de la Poesia es poden seguir a l’adreça del portal de les Lletres Catalanes, al perfil de Twitter de la Institució (@lletres) i a la pàgina de Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada