dilluns, 12 de febrer de 2018

Les biblioteques recomanem


Vegana i catalana, de Marta Castells

 El veganisme és un corrent que rebutjant la idea de l’animal com a propietat i partint del respecte i empatia cap a les espècies proposa una dieta d’aliments 100% vegetal.

Si tu creus en aquesta filosofia però et costa molt de fer el pas perquè no vols renunciar als deliciosos canelons gratinats dels dies de festa, a les incomparables croquetes de carn d’olla que preparava l’àvia, a l’escudella de Nadal amb pilota,  i a les temptadores postres de flam o mel i mató, aquest llibre t’ho posarà molt més fàcil.

O potser, simplement has decidit menjar menys carn i consumir més verdures i llegums... Doncs la Marta Castells, professora de cuina natural i saludable, t’ensenyarà com fer-ho amb aquestes receptes tradicionals catalanes, però al mateix temps innovadores i adaptades a l’actualitat. Ja que, ara més que mai, la cuina vegetariana i vegana està ben present a la nostra societat.

A més a més a cada recepta hi trobaràs una divertida dita catalana, que t’ensenyarà com de savis en som els catalans a l’hora de menjar, com: Menjar molt i pair bé, no pot ser; Per viure sa, dina poc i sopa aviat; o  Allí on hi ha un pa hi ha un català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada