dilluns, 11 de desembre de 2017

Les @bibsmir recomanenEn LLuís Homar no s’ha destacat com a escriptor al llarg de la seva lluent trajectòria com a actor i director de teatre, televisió i cinema; però ens ofereix a Ara comença tot una lúcida i valenta narració del que ha suposat a nivell personal i professional aquests 40 anys de carrera i de vida.

Daltabaixos, moments d’éxit absolutament genial sumats a les tragèdies que tothom hem d’encarar en algun moment o un altre, explicats des de la seva pròpia veu, que converteix la lectura en un exercici de capbussament en el seu món, sense xarxa de protecció per part seva. Persegueix trobar i donar a entendre el fil conductor de la seva experiència vital a través de l’autoconeixement que ha practicat des que era jove.

No cal conèixer a fons el món artístic per gaudir del seu relat. Potser fins i tot podries trobar parale·lismes amb la teva vida.

Si estàs en un moment intimista, en què et planteges qüestions sobre tu mateix i t’agradaria fer una revisió de com el teu passat t’ha portat a ser la persona que ets, aquesta és la teva biografia.  

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada