dimarts, 21 de novembre de 2017

Quarta edició del concurs de lectura mir@llibres: llegeix i guanya premis


Comença de nou l’aventura mir@llibres!!

Prepara’t per explorar mons fantàstics, petar-te de riure i viure experiències inoblidables. A les teves mans està convertir-te en un autèntic mir@llibres!!

Enguany arribem a la quarta edició d'aquesta iniciativa que té com a finalitat fomentar el gust per la lectura entre els infants i joves de 6 a 15 anys usuaris de les Biblioteques de Montcada i Reixac. 

L’objectiu del concurs és premiar els bons lectors i donar a conèixer el fons infantil de les biblioteques. El funcionament del concurs és molt senzill. Els nens i joves participants sumen 10 punts al seu passaport lector per cada llibre llegit. Quan arriben als 60, es converteixen en mir@llibres i poden optar a guanyar diferents premis. Per demostrar que han llegit el llibre, han d’omplir el diari del lector, una fitxa que també serveix per recomanar lectures que els hi hagin agradat.

L'any passat es van convertir en mir@llibres un total de 47 nens i nenes.

Els nens i nenes que vulguin participar es poden apuntar a partir del novembre a les biblioteques. Tenen fins el 25 de maig per llegir tots els llibres que vulguin d’un fons seleccionat especialment per a ells. Entre els mesos de maig i juny es celebrarà la festa del mir@llibres, amb un sorteig de premis entre els participants i més sorpreses.

Per a més informació, podeu adreceu-vos a les biblioteques.

Aquí us deixem les bases del concurs i us animem a participar!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada