divendres, 7 de juliol de 2017

Visita de Care Santos a la Biblioteca Elisenda de Montcada

El dimecres 14 de juny l’escriptora Care Santos, guanyadora de l’últim Premi Nadal, va visitar la Biblioteca Elisenda de Montcada convidada pel Club de Lectura. L’autora va parlar de la seva novel·la Habitacions tancades, que va ser tot un èxit i, fins i tot, va ser adaptada per a la televisió. La Care va desvetllar alguns dels secrets del procés creatiu de la seva novel·la com, per exemple, que la va reescriure pràcticament tota després d’una primera versió que no li va agradar.


L'escriptora també va destacar que alguns dels temes que apareixen al llibre, com el món de les varietats, la família i el pas del temps, sempre l’han perseguit en la seva trajectòria literària. També va comentar quines són les seves fonts d’inspiració. I finalment va avançar que aquest estiu començarà una nova història que ja té al cap.

L’autora es va mostrar molt propera en tot momento, i va contestar les preguntes que li van fer els assistents d’una manera molt espontània i divertida.


Al acabar la tertúlia els participants del Club de Lectura es van poder fer una foto amb ella, i també els va signar alguns llibres:


Per saber-ne més:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada