dilluns, 31 de juliol de 2017

Les @bibsmir recomanen

Avui et volem recomanar la pel·lícula La família Bélier. 


Es tracta d'una comèdia dramàtica francesa, dirigida per Éric Lartigau i estrenada a París l'any 2014. La pel·lícula es va convertir ràpidament en un èxit a les sales franceses.

Aquesta pel·lícula va rebre sis nominacions als Premis César, guanyant el de millor esperança femenina per Louane Emera.

A la família Bélier tothom és sord, excepte la jove Paula, de 16 anys. Ella és una intèrpret indispensable per tal de que els seus pares desenvolupin la seva vida de forma normal, incloent les labors dins de la granja familiar. Tot el món familiar gira el seu entorn i és la peça imprescindible en els Bélier.

Aquesta família sempre ha estat molt unida, però les disputes familiars començaran quan la Paula s'apunta a la coral de l'institut,  on el professor de música descobreix el  gran potencial de la nena. Aquest,  intentarà convèncer a la Paula de participar en una prestigiosa prova de cant a París. Si treu bona nota al certamen, podrà estudiar una carrera musical a la millor escola del país, i potser aconseguirà el seu somni de ser cantant. 

El cinema francès viu un moment creatiu excel·lent i sense necessitat dels efectes especials i grans superproduccions, aconsegueix allò pel que es va inventar el setè art: emocionar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada