dilluns, 17 de juliol de 2017

Les @bibsmir recomanen
En Marc Pastor va publicar La mala dona al 2008, amb la qual va guanyar el I Premi Crims de Tinta de novel·la negra.

Basada en un cas real que va sacsejar la Barcelona dels primers anys del segle XX, tristament protagonitzat per Enriqueta Martí, l’anomenada “vampira del carrer Ponent”. 

La mala dona és una novel·la original i sorprenent que confirma el talent literari de Marc Pastor. Agosarada en el seu plantejament i estructura, apel·la constantment a la sensibilitat i la intel·ligència del lector i conté un punt de vista que no deixarà ningú indiferent.

A part d’una història negra, ens mostra una Barcelona palpitant, moderna, progressista i tecnològicament avançada que creix a l’una amb la corrupció, el vici, la convulsió política, la fam i la misèria. Com be diu l’autor en la novel·la: “Barcelona es una dama vella d’ànima esgarrapada que ha estat abandonada per mil amants, però que no ho vol reconèixer”.

Marc Pastor és un escriptor català que forma part de la secció científica dels Mossos d'Esquadra. Les seves obres han estat traduïdes a l'anglès, alemany, italià, el francès, el txec, l'hongarès, el polonès i el coreà

Trobareu les seves obres i moltes més d'aquest gènere a la nostra biblioteca, no us deixaran indiferents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada