divendres, 21 de juliol de 2017

Exposicions al dia

BIBLIOTECA ELISENDA DE MONTCADA

Amb aquesta caloreta i aquest estiu de temps tan variat, a la biblioteca hem pensat en crear especialment per a tu multitud de propostes i recomanacions del nostre fons que no et pots perdre, que són les següents:

A la sala infantil pots gaudir d’una mostra de contes per l’estiu, que et portaran al món de la imaginació i la fantasia:


Exposició Contes per l'estiu

A la planta 0 pots començar per donar una ullada a l’exposició de pel·lícules. Aquest estiu hem fet una selecció de tastets que faran les teves delícies:


Exposició Tastets de cinema

També pots donar-te una volta i fullejar l’exposició de cuina refrescant. L’estiu és un bon moment per dedicar temps a incloure nous plats a la dieta:


Tria de materials de cuina refrescant

A més, posem a la teva disposició tot un seguit de novetats de novel·la juvenil que potser et donen alguna sorpresa inesperada:


Exposició de novetats de novel·la juvenil

I, per descomptat, no et perdis la nostra selecció de les últimes guies de viatge que han arribat, de les revistes i dels llibres de viatge que tenim a la biblioteca. No et quedis a casa!!


Exposició Viatgem pel món

Per últim, si vols endur-te una bona novel·la per gaudir dels moments de calma i d’esbarjo, no dubtis en escollir-la a l’exposició Lectures d’estiu d’ara i de sempre:


Exposició Lectures d'estiu, d'ara i de sempre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada