dimecres, 19 de juliol de 2017

Campanya Gregal per a unes vacances segures dels Mossos d'esquadra de Montcada

Amb l’arribada de l’estiu la Policia Generalitat – Mossos d’Esquadra ha activat el Programa Operatiu Estacional de Seguretat Gregal 2017.

Enguany la PG-ME té activat el nivell 4 d’alerta per amenaça terrorista. Per aquest motiu, les accions policials que cada any es duen a terme durant aquest període conviuran amb l’increment dels recursos policials que es destinen a la prevenció de l’activitat terrorista, amb l’objectiu de garantir al màxim la vostra seguretat i la de la ciutadania en general.

A la primera fase, del 19/06/2017 al 30/06/2017, es realitzarà la presentació del programa mitjançant xerrades, reunions de treball, correus electrònics i repartiment de tríptics, facilitant consells de seguretat per prevenir els fets delictius més habituals en aquesta època de l’any.

A la segona fase, del 01/07/2017 al 30/09/2017, es duran a terme accions concretes de prevenció policial dirigides a les zones d’activitat turística, eixos comercials, a la protecció de l’habitatge, a l’oci diürn i nocturn i a la seguretat en la mobilitat, tant per les carreteres com per la xarxa de transports públics i privats, així com els espais de pública concurrència i platges.

Amb aquesta campanya, la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra vol assolir els següents objectius:
  • Prevenir i reduir els fets delictius que es produeixin en els àmbits considerats estratègics atenent les condicions específiques que es donen en aquest període.
  • Garantir la seguretat en la mobilitat en la xarxa viària, en la xarxa del transport públic i en els principals nodes de connexió.
  • Garantir el normal desenvolupament de les activitats i esdeveniments específics d’aquest període.
  • Augmentar la percepció de seguretat en els diferents àmbits d’actuació.
  • Fomentar coordinació en matèria de seguretat amb els actors implicats en els àmbits d’actuació que engloba el programa.

Per a més informació: 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada