divendres, 16 de juny de 2017

Veredicte del 4t Concurs de Fotografia Parc de la Serralada de Marina

Un cop finalitzat el termini per presentar treballs al 4t Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina, el jurat del certamen va reunir-se el dissabte 10 de juny a la seu de l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac per examinar les 227 obres presentades, i fer públic el veredicte del concurs. Aquest són els premis i els guanyadors:

- Premi a la millor fotografia de flora i/o fauna a Agustí González, per la fotografia "Aquilegia", presa a La Conreria.

Premi a la millor fotografia de flora i/o fauna: "Aquilegia", d'Agustí González
Premi a la millor fotografia de flora i/o fauna: "Aquilegia", d'Agustí González


Premi a la millor fotografia de patrimoni a Josep Ponsaper la fotografia " Sant Jeroni de la Murtra 2109 entrada", presa a Sant Jeroni de la Murtra.

Premi a la millor fotografia de patrimoni: "Sant Jeroni de la Murtra 2109 entrada", de Joan Ponsa
Premi a la millor fotografia de patrimoni: "Sant Jeroni de la Murtra 2109 entrada", de Joan Ponsa


Premi a la millor fotografia de paisatge a 
Joan Mimó per la fotografia " Paisatge camí de Sant Jeroni de la Murtra", presa al camí de Sant Jeroni de la Murtra.

Premi a la millor fotografia de paisatge: "Paisatge camí de Sant Jeroni de la Murtra", de Joan Mimó
Premi a la millor fotografia de paisatge: "Paisatge camí de Sant Jeroni de la Murtra", de Joan Mimó

El lliurament de premis es farà el proper dilluns dia 19 de juny, a les 19h, a la Biblioteca Elisenda de Montcada. L’acte donarà pas a la inauguració d’una exposició amb les fotografies premiades i una selecció de les més destacades, que es podrà visitar fins al setembre.

Totes les fotografies presentades es poden veure a la pàgina Facebook del Parc de la Serralada de Marina, on s’han anat publicant al llarg del desenvolupament del concurs.

El concurs, organitzat per l’Ajuntament de Montcada i Reixac, el Centre de Documentació de la Serralada de Marina i la Biblioteca Elisenda de Montcada, s’ha realitzat amb el patrocini de la Diputació de Barcelona i el Parc de la Serralada de Marina i amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada