dimecres, 14 de juny de 2017

Naxos Music Library, una gran biblioteca de música en líniaAmb el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona podeu accedir a Naxos Music Library, un dels repertoris de música clàssica més importants del món. Aquest biblioteca musical actualment ja ofereix més de 106.000 CD i 1.500.00 talls musicals.

Es tracta d'un recurs que incorpora les portades de cada disc, l'índex detallat de totes les peces, notes i comentaris, biografies... També inclou llibres i sinopsis de més de 700 òperes i biografies d'artistes i compositors. A més, s'actualitza mensualment amb nous títols. 

Per accedir-hi, cal anar a El meu compte del Catàleg Aladí o bé a l'apartat Selecció de webs i bases de dades de la Biblioteca Virtual. T'has de validar amb el número de carnet de la biblioteca i la contrasenya de El meu compte del Catàleg Aladí.

Aquesta iniciativa per escoltar música se suma a la possibilitar de poder escoltar els àlbums que són novetat a les biblioteques a través d'un enllaç al Catàleg Aladí cap a plataformes d'streaming gratuït com Bandcamp, Spotify o Deezer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada