dissabte, 10 de juny de 2017

Les @bibsmir recomanen


Aquesta setmana us recomanem un llibre pels més petits: Em venc el millor amic de la Care Santos.

Després de vendre's el pare, la mare i el germà petit, el cigró, Care Santos torna amb el darrer títol de la sèrie Em venc... 

En aquesta ocasió l'Òscar, que ja té deu anys, vol trobar un nou millor amic ja que la Nora, la seva millor amiga, que ha canviat de classe i ha trobat una amiga, es sent desplaçat, perquè, amb deu anys, comença a veure les diferències entre nens i nenes i no les entén...

Un títol ple de bon humor per a infants amants de les sèries i que ja comencen a llegir sols. Ben amanit amb les il·lustracions de la Mercedes Marro que ha sabut plasmar el món interior de l'Òscar.

Care Santos va néixer a Mataró l'any 1970. Va començar a escriure als 8 anys i des de llavors no ha deixat de fer-ho ni un sol dia de la seva vida. Va estudiar Dret i Filologia, va treballar en diferents mitjans de comunicació i als 25 anys va publicar el seu primer llibre. Des de llavors, ha publicat deu novel·les, sis llibres de relats i una nombrosa obra per a joves i infants. En aquest terreny, és una de les autores més llegides del nostre país, i la seva obra ha estat traduïda a més de 20 idiomes.

Ha guanyat diversos premis, entre els quals destaquen el Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull, premis Edebé, Gran Angular, Ramon Muntaner i Protagonista Jove. 

La Care, mare de tres fills i prolífica autora de llibres per a totes les edats, coneix bé com són els nens d'aquesta edat i sap descriure les situacions i els sentiments diferents i contradictoris que comencen a expressar els nens i nenes preadolescents.

A les nostres biblioteques hi trobareu molts llibres de la Care Santos, d’aquesta divertida sèrie també podreu gaudir amb les històries: Em venc el cigró, i Em venc el pare. A més, la Care Santos properament ens visitarà a la Biblioteca Elisenda Roca de Montcada. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada