dilluns, 19 de juny de 2017

Incidències del servei a la Biblioteca Can Sant Joan i recordatori de l'horari d'estiu

La Biblioteca Can Sant Joan romandrà tancada del 21 de juny fins els 26 de juliol, aproximadament, per poder realitzar la instal·lació i posada en marxa del nou ascensor.


Consideracions que caldrà que tingueu en compte:

  1. Totes les persones que actualment tinguin en préstec llibres, DVDs, CDs, etc. que hagin de retornar a partir d’avui, la NOVA DATA DE RETORN ÉS EL 4 DE SETEMBRE DE 2017  
Durant el període de tancament de la Biblioteca Can Sant Joan NO S’ACCEPTARAN RETORNS EN AQUESTA BIBLIOTECA (no estarà la bústia de retorn)

  1. Totes les persones que vulguin podran retornar els documents de la Biblioteca Can Sant Joan a la Biblioteca Elisenda de Montcada de forma gratuïta.
  2. Durant l’estiu, el servei de biblioteca al municipi es portarà a terme des de la Biblioteca Elisenda de Montcada, de dilluns a divendres de 15 a 20.30 h.
Aprofitem l'ocasió per recordar-vos el calendari d’estiu de les Biblioteques de Montcada i Reixac:
  • La Biblioteca Elisenda farà horari d’estiu des del 17 de juny a l’11 de setembre de 2017, ambdós inclosos.
  • La Biblioteca Can Sant Joan tancarà el mes d’agost per vacances. Fins l’11 de setembre inclòs també farà horari d’estiu.
En aquest període, la Biblioteca Elisenda obrirà totes les tardes de dilluns a divendres, de 15.00 a 20.30h, mentre que la Biblioteca Can Sant Joan obrirà el matí de dijous, de 10 a 14h, i les tardes de dilluns a divendres de 15.30 a 20:30h.

Podeu consultar els horaris de cada biblioteca a les taules següents:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada