dimarts, 30 de maig de 2017

XVIII Setmana sense fum


Pòster de la XVIII Setmana sense fum

Menys fumar i més caminar, és el lema per aquest any 2017 per celebrar la Setmana Sense Fum, aquesta campanya tindrà lloc del 25 al 31 de maig

L’objectiu, és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum

El tabaquisme és un vici cada cop més car, i això ja seria suficient per pensar-s'ho. Però la raó més important per deixar de fumar és la salut, tenint en compte els efectes tan nocius que provoquen en el nostre cos les substàncies químiques que conté una cigarreta. Substàncies, a més, enormement addictives que costa molt de deixar!

Teniu a la vostra disposició el web www.setmanasensefum.cat amb tota la informació. Aviat es publicaran els resultats de l’enquesta que va finalitzar el passat 10 de maig per conèixer l'opinició de la ciutadania sobre temes relacionats amb el tabac i dades sobre el consum a Catalunya.

I a Internet podeu participar en un concurs fotogràfic, compartint fotos de la campanya a Facebook, Twitter o Instagram afegint l'etiqueta #ssfcat17 per optar al sorteig de 3 targetes de 50 euros per a materials esportius.

La setmana clou amb el Dia Mundial sense Tabac, que se celebra el 31 de maig.

Més informació a la Biblioteca Virtual


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada