dijous, 25 de maig de 2017

Traca final de la 3a edició del concurs Mir@llibres!!

Espectacle de màgia del mag Sparragow

92 infants van participar ahir a la tarda a la festa de cloenda de la tercera edició del Concurs dels Mir@llibres, el certamen que organitzem les biblioteques Elisenda i Can Sant Joan amb l’objectiu de fomentar l’hàbit de la lectura entre els més petits i donar a conèixer el fons infantil. En aquesta ocasió, des del passat mes de novembre fins al maig, aquests mir@llibres, d'entre 7 a 15 anys, han llegit molts llibres, contes, novel·les juvenils o còmics plens d’aventures i imaginació.

Presentació de Laura Campos

La festa es va desenvolupar de la mà del mag Esparragow. L’alcaldessa Laura Campos, la regidora de Cultura i Patrimoni, Mónica Martínez, i la regidora Mar Sempere (Círculo) van ajudar el mag a repartir els guardons entre els premiats. 

El repte del concurs consistia en llegir 6 llibres per arribar a formar part del club dels mir@llibres i poder optar a diferents premis. Un nombre total de 47 participants van assolir aquest objectiu. D'aquests, 18 van aconseguir convertir-se en súper-mirallibres perquè van llegir 10 o més títols des de novembre passat fins ara. La classificació l'han encapçalat els germans Amín i Elías Velásquez, amb 56 i 61 llibres, respectivament.

A la festa es va premiar els súper-lectors i es van sortejar llibres entre els participants. Per finalitzar, el mag Sparragow va dur a terme una sessió de trucs de màgia d’allò més esectaculars.   

Foto final de la festa mir@llibres

Fins que arribi la propera edició del concurs a la tardor, convidem tots els nens i nenes a passar per la sala infantil i continuar gaudint de l’aventura de llegir.

Per a més informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada