dissabte, 27 de maig de 2017

El fantàstic món del Bestiari

El passat dimecres 16 de maig, la Biblioteca Elisenda de Montcada va acollir una misteriosa presentació d’un llibre; i és que no era una simple conferència per parlar d’un llibre, si no que a través d’un joc literari els participants podien endinsar-se al fantàstic món del Bestiari, d’Edicions Secc.Vam tenir la presència de quatre caçadors, que a través de les seves paraules orientaven els participants per a caçar les bèsties canviaformes, que s’havien escapat i ja voltaven fent de les seves… Algunes d’aquestes criatures són molt conegudes per a tothom: entre elles hi trobem el Dip, els Minairons, que es diu que surten sovint a la nit de Sant Joan, o la Balanguera.

Finalment, gràcies a les pistes dels caçadors i a la intel·ligència dels participants, vam poder caçar les 12 bèsties espantacriatures, que van tornar dins del llibre per seguir espantant i captivant els lectors a través de la lectura.

Després del joc, els assistents van poder seure i escoltar les interessants propostes de lectura, cinema, etc. que els autors els van fer.

L’activitat va estar guiada per l’Alícia Gili, historiadora i escriptora.

Des de la Biblioteca Elisenda de Montcada volem felicitar als organitzadors d’aquesta original i divertida presentació.

Per veure un resum d'aquesta activitat,  cliqueu aquest enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada