dilluns, 10 d’abril de 2017

Les @bibsmir recomanenEn mig d’un ambient hostil de funcionaris corruptes, policies violents, prostitutes i lladres de bon cor, l’ intel·ligència i el valor de l’Ana i la saviesa de Beatriz seran les seves armes per resoldre un cas força complicat i delicat.

Barcelona, 1952: poc abans del Congrés eucarístic: una periodista de societat, l’Ana Martí, té l’encàrrec de cobrir la informació d’un assassinat per a La Vanguardia, fet que suposa l’ oportunitat de la seva vida de començar a ser presa seriosament en un món d’homes, el dels periodistes i el de la policia. Per a això serà ajudada per un policia de l’època i per una filòloga, la Beatriz. Els seus coneixements lingüístics i literaris permetran descobrir pistes determinants del cas que investiguen.  

Rosa Ribas va estudiar Filologia Hispànica a la Universitat de Barcelona i va treballar com a professora a Espanya abans de mudar-se a Alemanya, on es va dedicar a l'ensenyament de la llengua a diverses institucions universitàries.

La seva primera novel·la, El pintor de Flandes, es va publicar el 2006, un relat històric que veia la llum després de la seva dedicació a la composició d'alguns manuals per a professors. Amb aquest gènere va continuar a Entre dos aguas, Con anuncio o En caída libre, per les quals va crear el personatge de la comissària Cornelia Weber-Teixidor.

Sabine Hofmann és filòloga alemanya i professora de la Universitat de Frankfurt. Al costat de l'autora espanyola Rosa Ribas ha publicat dues novel·les.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada