divendres, 21 d’abril de 2017

Celebrem Sant Jordi!!


Les biblioteques de Montcada volem celebrar amb temps la Diada de Sant Jordi, i us convidem a passar una estona amb nosaltres fent una ullada a les novetats que hem preparat per vosaltres (i que porten el distintiu de la rosa), dibuixant dracs, princeses i cavallers amb els més petits o consultant les activitats que ofereix Montcada per gaudir de la festa del llibre i la rosa al programa d'activitats d'aquest any.

Exposició de novetats de Sant Jordi a la biblioteca Elisenda
Exposició Ja ve Sant Jordi!! a la sala infantil de la biblioteca Elisenda

La setmana vinent no us podeu perdre les hores del conte infantil: el divendres 28, a la Biblioteca Can Sant Joan, i dimecres 31, a la Biblioteca Elisenda.

I com a cloenda especial de la setmana, dissabte 29 d'abril es farà la IX Trobada de col·leccionistes de punts de llibre a la Biblioteca Elisenda, a l'Àgora de l'Edifici Montcada Aqua, de 10:30 a 13:30h.

Per últim, com cada any, la Biblioteca Virtual de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona ofereix un especial web per celebrar Sant Jordi, amb recomanacions de llibres, activitats per a adults i infants organitzades per les biblioteques, llistats de música i moltes coses més. El portal infantil Gènius també se suma a aquesta celebració amb un seguit de propostes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada