dijous, 17 de novembre de 2016

Novetats de la plataforma eBiblio de préstec de llibres electrònics


Recomanacions per resolució d’incidències DE L'APP

Per casos d’aturada o bloqueig de l’app, aquí tens algunes indicacions que poden ajudar-ne la resolució:

Com netejar dades de l’app eBiblio (només per a dispositius Android)

Si l’app per a sistemes Android queda bloquejada recomanem netejar les dades internes en comptes de desinstal·lar l’app. Per fer-ho t’has d’adreçar a “Ajustes generales” o “Configuració” del dispositiu mòbil, localitzar la secció on figuren totes les apps instal·lades (pot anomenar-se “Aplicacions” o d’una altra forma segons versió del sistema operatiu d’Android), cercar l’app eBiblio i un cop localitzada, hi accedeixes. A continuació, dóna l’opció de “desintal·lar-la” o “esborra les dades”; fes servir la segona opció.


Cal tenir en compte que això eliminarà tots els títols que tens descarregats i que hauràs de tornar a associar el compte per accedir-hi. Tot i això, continuaràs tenint els préstecs actius que tenies abans de netejar les dades.

Missatge d’error al validar-se “S’ha arribat al nombre màxim d’activacions permeses”

Aquest missatge apareix quan s’ha arribat a la setena validació de l’app amb el mateix compte d’usuari. En aquest cas, t’has d’adreçar al correu d’atenció: e-biblio.cultura@gencat.cat per reactivar el teu compte d’usuari. La reactivació del compte s’ha de sol·licitar a Adobe i el termini de resolució és aproximadament d’una setmana.

Desautoritzar el compte d’usuari abans de desinstal·lar l’app eBiblio

En cas d’haver de desinstal·lar l’app, hauries de desactivar prèviament el teu compte d’usuari. Un cop desactivat, tornar a instal·lar l’app i validar-te de nou amb les teves dades d’usuari. Si procedeixes d’aquesta manera, a l’instal·lar-la de nou no comptabilitza com a nova activació i s’evita el missatge d’avís quan s’arriba al màxim d’activacions permeses.


Missatge d’error “El flux de treball o d’activació no està llest o no ha finalitzat”

Aquest error pot aparèixer en intentar a accedir a un llibre descarregat. Els passos per resoldre-ho són:
  • Accedir a l’app i fer ‘Desactivar el compte associat’
  • Activar de nou l’app introduint les teves dades d’accés d’usuari
  • Anar a l’àrea de Descàrrega i marcar el títol amb el missatge d’error; automàticament, el títol es tornarà a descarregar (s’ha de fer amb connexió wifi o 3G/4G).
Missatge d’error "La sol·licitud de descàrrega ha caducat. Assegureu-vos que els paràmetres d'hora i data i zona horària són correctes i torneu a provar. Si persisteix l'error de descàrrega, obtingueu un nou arxiu ACSM"

En aquest cas, s’ha generat un error en la descàrrega d’un títol i quan intentes accedir a l’app automàticament comença la descàrrega d’aquest títol que ocasiona l’error indicat. La recomanació és:

Finalment si tot i seguir aquestes indicacions l’app continua sense funcionar podria tractar-se d’un problema generalitzat. En aquest cas, adreça’t a la bústia d’atenció del servei (e-biblio.cultura@gencat.cat) indicant la incidència detallada amb captura de pantalla (si és possible), el teu ID d’usuari, el dispositiu que utilitzes i el sistema operatiu del dispositiu per poder realitzar les comprovacions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada