dissabte, 15 d’octubre de 2016

Tot recordant Dario FoEl dramaturg i actor italià Dario Fo ha mort aquest dijous als 90 anys. Fo va néixer el 24 de març de 1926 en el petit municipi de Sangiano, província de Varese, al nord d'Itàlia, i, encara que va estudiar pintura i arquitectura, és principalment reconegut per la seva faceta de dramaturg, la qual cosa li va suposar el premi Nobel de Literatura de l'any 1997.

Durant la seva llarga trajectòria Fo va publicar més de cent obres teatrals, que ell mateix interpretava i nombrosos llibres.

L'últim text que va publicar, el setembre passat, tractava sobre la figura del científic Charles Robert Darwin, 'Darwin ma siamo scimmie di parte di pare o di mare?' ('Darwin, som micos per part de pare o de mare?' i que contenia preguntes sobre l'origen de la vida i estava il·lustrat amb els seus dibuixos.


A la Biblioteca Elisenda hem preparat una mostra amb una selecció de les seves obres més destacades. Totes les obres disponibles a les biblioteques de Montcada les podeu consultar al catàleg:


Més informació:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada