dijous, 20 d’octubre de 2016

Recomanació: Els Fantàstics llibres voladors del Sr. Morris Lessmore


Aquesta és la història del Sr. Morris Lessmore, que s’estimava les paraules, les històries i els llibres. Fins i tot havia convertit la seva vida en un llibre, escrit per ell mateix, pàgina a pàgina. Semblava que tot s’havia anat en orris després que un huracà s’enduguès el seu llibre, però la màgia es fa present i un altre llibre, a través d’una noia que el deixa a les seves mans, el porta a conèixer i gaudir d’un gran edifici ple dels seus companys.

No només la història es fascinant i tendra, sinó que a més a més les il·lustracions són excepcionals. El conte presenta una estètica antiga, americana, dels anys 1930. Tot plegat, forma un conjunt artístic exquisit de colors, tipografies i imatges fantàstiques.

Si et ve de gust llegir i gaudir de les peripècies del Sr. Morris i els seus estimats llibres, pots venir a demanar-lo a les biblioteques de Montcada. Consulta els exemplars disponibles al catàleg aladí.

Per si fos poc, el conte va servir per a inspirar el curtmetratge del mateix títol que fou guanyador d'un premi Oscar en l’edició de 2012, i que podeu veure aquí:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada