dijous, 27 d’octubre de 2016

I Setmana del Turisme Industrial a Catalunya: activitats a Montcada i Reixac


Montcada i Reixac acull activitats amb motiu de la I Setmana del Turisme Industrial a Catalunya (del 5 al 13 de novembre), un esdeveniment organitzat per la Xarxa de Turisme de Catalunya (XATIC), de la qual la nostra ciutat n’és membre. Les accions que es fan al municipi les gestiona el Museu Municipal, amb el suport de les biblioteques.


La Biblioteca Elisenda acull fins al 12 de novembre una exposició sobre el procés d’industrialització i el modernisme. I aquest divendres, 28 d’octubre, també podreu asistir a un recital poètic a les 19h, amb el muntatge ‘M’exalta el nou i m’enamora el vell’, a càrrec de Teatre eSseLa.

En aquest marc, el 6 de novembre hi haurà una visita guiada a la Casa de les Aigües (12h), un dels elements del turisme industrial més representatius del modernisme català. El dia 8 hi haurà una de les activitats més destacades del programa, a la Casa de les Aigües (19h), consistent en una visita guiada combinada amb un club de lectura sobre el llibre ‘La verdad sobre el caso Savolta’. El dia 13, a les 10h, es farà un itinerari pel Rec Comtal, per visitar els paisatges culturals entre Montcada i Reixac i Barcelona.

Dins de la Setmana de Turisme Industrial, una de les ofertes més atractiva és l’activitat organitzada per la XATIC el 5 de novembre, ‘Puja al bus de la XATIC!’, en la qual s’han elaborat sis rutes sorpresa en què la gent s’haurà d’inscriure sabent només hora i punt de trobada. En cada ruta es visitaran dos elements dels més representatius del patrimoni industrial català, el trasllat és en autocar i són totalment gratuïtes. La Casa de les Aigües de Montcada i Reixac s’ha inclòs com part d’un dels itineraris.

Més informació:
Font: Laveu.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada