dissabte, 1 d’octubre de 2016

Concurs Què t'emociona de la biblioteca?


Des de les biblioteques de Montcada ens sumem a la celebració de la posada en marxa d'un compte d'Instagram de BibliotequesXBM. Amb l'objectiu d'apropar l'actualitat de les biblioteques i amplificar el ressò dels continguts de la Biblioteca Virtual,  la Gerència del Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona organitza el concurs "Què t'emociona de la biblioteca?" perquè els usuaris, a través de les vostres fotografies i vídeos, mostreu els elements i espais que més us agraden de la vostra biblioteca.

El concurs comença avui 1 d'octubre i els participants haureu de pujar fotografies o vídeos d'aquest moment especial a la biblioteca en el vostre perfil propi d'Instagram i compartir-lo amb el hasthag #emociobiblioteca. A més, cada fotografia o vídeo haurà de tenir obligatòriament el nom de la biblioteca d'on ets usuari perquè hi haurà dues categories de premi: en la primera podràs guanyar una tauleta tàctil o un val de 100 euros per la compra de llibres;  i en la segona categoria es premiarà la biblioteca amb més usuaris participants amb la realització d'una activitat de foment a la lectura i la cultura.

Les fotografies i els vídeos rebuts durant el concurs, que estarà vigent fins el 31 d'octubre , seran publicades a la pàgina web de la Biblioteca Virtual.

Consulta les bases del concurs i fes-te seguidor del perfil bibliotequesxbm a Instagram.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada