divendres, 26 d’agost de 2016

Et ve de gust escoltar un audiollibre?


La Xarxa de Biblioteques ofereix el servei gratuït de descàrrega i escolta en streaming d'audiollibres en mp3, en català i castellà. El catàleg està format per obres clàssiques i actuals, en català i castellà, que es troben agrupades en sis categories: autoajuda, novel·la per adults, novel·la juvenil, assaig, relats i obres clàssiques.

Per accedir al sistema és necessari disposar del carnet de biblioteca de la Xarxa de Biblioteques Municipals. Un cop et valides al servei, les teves dades de nom i cognom i el número del carnet de biblioteca seran utilitzades per l'empresa Editorial Liverbox SL, que n'és la encarregada del tractament, exclusivament per gestionar el servei i únicament mentre duri l'execució del contracte privat entre l'empresa i Diputació de Barcelona. Tens accés a dues descàrregues de cada títol per si es produeix qualsevol problema en la primera descàrrega i a tantes escoltes en streaming com desitgis.

Pots accedir al recurs aquí

També pots consultar el llistat de títols disponibles, tant per descarregar en mp3 com en format CD audio, que pots demanar a les biblioteques de Montcada: AUDIOLLIBRES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada