dilluns, 13 de juny de 2016

Veredicte del 3r Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina

Un cop finalitzat el termini per presentar treballs al 3r Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina, el jurat del certamen va reunir-se el passat dissabte 11 de juny a la seu de l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac per examinar les 192 obres presentades per 58 autors, i fer públic el veredicte del concurs. Aquest són els premis i els guanyadors:

- Premi a la millor fotografia de flora i/o fauna a Eulàlia Goberna, per la fotografia "Atrapada", presa a prop de El Rocar, a Tiana.

Premi a la millor fotografía de patrimoni Txema Lacunza, per la fotografia "Ermita de Sant Climent", presa a l'entorn d'aquesta ermita, situada al Turó de Sant Climent.

Premi a la millor fotografía de paisatge a Txema Lacunza per la fotografia "4 árboles", presa al camí de Santa Coloma de Gramenet al poblat ibèric de Puig Castellar.

Premi a la millor fotografia de flora i/o fauna: "Atrapada", d'Eulàlia Goberna.
Premi a la millor fotografia de patrimoni: "Ermita de Sant Climent", de Txema Lacunza.

Premi a la millor fotografia de paisatge: "4 árboles", de Txema Lacunza.

El lliurament de premis es farà el proper dilluns dia 20 de juny, a les 19h, a la Biblioteca Elisenda de Montcada. L’acte donarà pas a la inauguració d’una exposició amb les fotografies premiades i una selecció de les més destacades, que es podrà visitar fins el 29 de juliol.

Totes les fotografies presentades es poden veure a la pàgina Facebook del Parc de la Serralada de Marina, on s’han anat publicant al llarg del desenvolupament del concurs.

El concurs, organitzat per l’Ajuntament de Montcada i Reixac, el Centre de Documentació de la Serralada de Marina i la Biblioteca Elisenda de Montcada, s’ha realitzat amb el patrocini de la Diputació de Barcelona i el Parc de la Serralada de Marina i amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada