dijous, 16 de juny de 2016

Màgia i sorpreses a la 2a festa dels mir@llibres!!

Espectacle de màgia i humor dels màgics Palo i Koko

Més de 60 infants van participar ahir a la tarda a la festa de cloenda de la segona edició del Concurs dels Mir@llibres, el certamen que organitzem les biblioteques Elisenda i Can Sant Joan amb l’objectiu de convidar a la lectura i fer viure mil i una aventures d´una manera divertida als més petits. En aquesta ocasió, des del passat mes de novembre fins al maig, aquests mir@llibres, d'entre 7 a 15 anys, han llegit molts llibres, contes, novel·les juvenils o còmics plens d’aventures i imaginació.

Amb l’especial intervenció de l’alcaldessa de Montcada, Laura Campos, la festa es va desenvolupar de la mà dels màgics Palo i Koko.  

Presentació de Laura Campos

El repte del concurs consistia en llegir 6 llibres per arribar a formar part del club dels mir@llibres i poder optar a diferents premis. Un nombre total de 34 participants van assolir aquest objectiu. D'aquests, 18 van aconseguir convertir-se en súper-mirallibres perquè van llegir 12 o més títols des de novembre passat fins ara. La classificació l'ha encapçalada Hrant Sargsjan, de 8 anys, que n’ha llegit 115, i Erik Fernández Abelló, de 9, que ha arribat fins els 60.

A la festa es va premiar els súper-lectors i es van sortejar llibres entre els participants. Per finalitzar, els màgics Palo i Koko van convidar els assistents a fer-se un maquillatge de fantasia i a gaudir d'una sessió de globoflèxia.  

Fins que arribi la propera edició del concurs a la tardor, convidem tots els nens i nenes a passar per la sala infantil. Els mir@llibres han deixat recomanacions lectores per als usuaris que vulguin gaudir de l'aventura de llegir, que també podeu consultar ací

Per a més informació:

Notícia al diari La Veu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada