dijous, 2 de juny de 2016

Exposicions al dia

BIBLIOTECA ELISENDA DE MONTCADA

L'estiu està a punt d'arribar, i a la biblioteca hem creat multitud de propostes i recomanacions del nostre fons que no et pots perdre:

A la sala infantil pots gaudir d’una mostra de contes d'arreu del món, per apropar els menuts i menudes a llocs llunyans. Vols endinsar-te en aquesta aventura?

Exposició Llibres al món. Contes viatgers

Si us acosteu al Racó de pares i mares, hem preparat una selecció de primeres lectures per compartir amb els petits de la casa:

Exposició Llibres i lectura

A la planta 0 pots començar per fer una ullada a l’exposició de pel·lícules. Aquest mes destaquem la fantasia portada al cinema. Tria les pel·lícules que més t'agradin i al·lucina!

Exposició de pel·lícules fantàstiques

Sabies que donem més informació pels gestos i expressions, que no pas per les paraules què diem? Aprofita l’exposició El llenguatge del cos: comunicació no verbal per saber-ne més! Pots consultar la tria d'obres a la guia de recursos.

Exposició El llenguatge del cos

També pots donar-te una volta i fullejar l’exposició de revistes d’esports. L’estiu és un bon moment per dedicar temps a l’activitat física:

Exposició de revistes d'esports


Per últim, posem a la teva disposició tot un seguit de recomanacions de novel·la dels usuaris de la biblioteca. Tu també pots recomanar-nos alguna!!

Exposició Recomanats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada