divendres, 10 de juny de 2016

Concurs "El meu amic gegant"


Saps que "El meu amic gegant" de Roald Dahl arriba a la gran pantalla? Vols ser un dels primers en veure la pel·lícula que Steven Spielberg ha dirigit per commemorar el centenari del naixement d'aquest escriptor que ha fet somiar a grans i a petits del tot el món?

Si ets un bon lector i has llegit aquest fantàstic llibre respon a la pregunta que et fem en el portal infantil Gènius avui divendres 10 de juny. Els 100 primers lectors que resolguin correctament la pregunta guanyaran una entrada doble per anar a la preestrena que es farà el proper dissabte 2 de juliol a Cinesa Diagonal (c/Santa Fe de Nou Mèxic, s/n. Barcelona). Una vegada s’acabi el concurs els guanyadors rebreu informació sobre com procedir per obtenir les entrades.

DeAPlaneta i les biblioteques de la Xarxa et convidem a gaudir de l'adaptació més esperada de l'any.

"El meu amic gegant", escrita per Roald Dahl l'any 1982, és la història d'una nena òrfena que és segrestada per un gegant amable que, en comptes de menjar-se-la, es fa amic seu. Ara, el cineasta Steven Spielberg ha traslladat la història a la gran pantalla i l'actor Mark Rylance (que ja va treballar amb el director a "El puente de los espías") interpreta, amb l'ajuda d'efectes digitals, el gegant protagonista mentre que l'actriu britànica Ruby Barnhill dóna vida a la nena protagonista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada