dijous, 19 de maig de 2016

La biblioteca Can Sant Joan compleix 25 anys!!L'acte que dóna el tret de sortida a la celebració del 25è aniversari de la Biblioteca Can Sant Joan serà el proper dimecres dia 25 de maig a les 19h. Es comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa Laura Campos i de la regidora de Cultura. Durant l’acte es farà un reconeixement als veïns que van impulsar i organitzar el servei de biblioteca als seus inicis l’any 1970. La celebració està oberta a tothom, així com la resta d’activitats programades.

L’endemà a les 18h la biblioteca rebrà la visita del periodista i escriptor Màrius Serra. Ens parlarà de la seva faceta d’escriptor i del seu llibre “Plans de futur”, guanyador del Premi Sant Jordi 2012. Per finalitzar hi haurà un torn obert de paraules per aquelles persones que vulguin fer alguna pregunta o comentari a l’autor. El llibre “Plans de futur” està disponible pel préstec a la biblioteca Can Sant Joan (no és necessari haver llegit el llibre per assistir a la xerrada).

El dimecres 1 de juny es farà la celebració infantil del 25è aniversari. En aquesta ocasió l’espectacle familiar de màgia “Mag Atxís”, de la Cia. Tres quarts de quinze, omplirà d’alegria, màgia i bon humor la sala infantil de la biblioteca a partir de les 18h.

I com a cloenda, el dijous 9 de juny a les 19h hi ha programada una sessió de contes per adults, “Vidències”, a càrrec de Teresa Puig. Un espectacle de contes amb música, d'autors i de collita pròpia de l’artista.


Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada