dimarts, 19 d’abril de 2016

Especial Sant Jordi a la Biblioteca Virtual de la Xarxa de Biblioteques Municipals

Un any més, la Biblioteca Virtual  de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona ofereix un especial web per celebrar Sant Jordi. El portal infantil Gènius també se suma a aquesta celebració amb un seguit de propostes.


A la Biblioteca Virtual trobareu un llistat de llibres perquè tingueu més clar quins títols us interessen. També podeu descobrir un recull de cançons ben "literàries", propostes d'activitats a la Xarxa de Biblioteques Municipals, una mirada al personatge del drac en el món del cinema, o un especial dedicat a la Revetlla de Sant Jordi on podeu descobrir totes les activitats que les biblioteques faran aquest vespre tan singular. I per no perdre els costums i poder desconnectar una mica de la rutina, podeu cercar al valent cavaller Sant Jordi, i a tots els personatges de la llegenda, entre alguns dels castells que tenim aquí a la vora.
Al Gènius, els nens i nenes també podran trobar recomanacions literàries per Sant Jordi, els secrets de la llegenda del cavaller i el drac; manualitats, un recull de poesies, i una postal animada per enviar a amics i familiars. Altres espais de l'especial: els més prestats, la campanya de foment de la lectura als bibliobusos, les activitats de les biblioteques i avantatges del carnet. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada