dimecres, 24 de febrer de 2016

Petit Poeticae: concurs de poemes escrits per infants. V Edició.

Dins la programació del cicle de poesia "Poeticae", que es celebra a Montcada i Reixac els mesos de març i abril, es convoca la cinquena edició del Petit Poeticae: Concurs de poemes escrits per infants. La mecànica és senzilla. Tots els nens que ho desitgin poden presentar els seus poemes a les biblioteques de Montcada i Reixac, fins al 12 d’abril. Els premis seran material escolar i/o entrades per a espectacles familiars. També convidem els més petits a participar a un taller de poesia:

TALLER DE POESIA 
Dimecres 30 de març, a les 17:30h, a la Biblioteca Elisenda
Amb motiu d'aquest concurs, s'ofereix una sessió per tal d'incentivar l'escriptura poètica entre els més petits, a càrrec de membres del Grup 7 de Cors.Cal fer inscripció prèvia, o be presencialment, o bé per telèfon, a la Biblioteca Elisenda de Montcada, ja que el mateix dia del taller només s'hi podrà accedir si hi ha places disponibles.

Recordeu a més que podeu venir a les biblioteques a mirar i llegir llibres de poesia infantil!ACTE DE LLIURAMENT DE PREMIS
Divendres 15 d’abril, a les 18h, a la Biblioteca Elisenda 
Es llegirà el veredicte del jurat i es lliuraran els premis corresponents. A continuació, es farà la lectura dels poemes premiats. Amb la participació d'alumnes de música i teatre dels cursos i tallers municipals. 

Podeu llegir les bases de concurs a continuació:

CONCURS 'PETIT POETICAE' V EDICIÓ

El concurs de poesia infantil PETIT POETICAE, s’inclou dins del cicle de poesia POETICAE, que es realitza els mesos de març i abril i que inclou diverses activitats  a l’entorn de la poesia.
  
CONVOCATÒRIA
Hi haurà una única convocatòria en la qual podran participar tots els nois i noies, nascuts entre 2009 i 2003 (ambdós inclosos) i que compleixin les bases següents.

BASES
1. S’establiran dues categories segons els anys de naixement:
Categoria A: Nascuts el 2009, 2008, 2007 i 2006
Categoria B: Nascuts el 2005, 2004 i 2003

2. Els poemes poden ser escrits en català o castellà, indistintament, mecanografiats o manuscrits, per una sola cara. El jurat pot desestimar el treball presentat si la lletra escrita a mà no és prou clara com per poder llegir el poema íntegrament.

3. El tema del poema i l’extensió és lliure. Els poemes han de ser originals i inèdits. Cada participant pot presentar un màxim de tres poemes.

4. Els participants poden optar entre presentar la seva obra en format paper o en format electrònic. La presentació dels poemes acompanyats d’un dibuix i/o imatge serà valorada positivament pel jurat.

5. En cas que la presentació es faci en paper, cada poema s’ha de presentar en fulls DIN A4, dins d’un sobre tancat, a l’exterior del qual s’ha d’especificar el nom del concurs i la categoria. Cada poema s’ha de presentar per separat, dins d’un sobre diferent. Al sobre hi ha d’haver el nom, cognoms, adreça, telèfon, any de naixement i edat de l’autor.

6. En cas que la presentació es faci per correu electrònic, caldrà enviar el poema en un arxiu que es pugui obrir fent servir un processador de text. El correu electrònic ha d’indicar a l’assumpte el nom del concurs i la categoria, i ha d’incorporar les dades següents: nom, cognoms, telèfon, adreça, any de naixement i edat de l’autor.

7. Els exemplars presentats no es retornaran.

TERMINI DE PRESENTACIÓ DELS TREBALLS
Dimarts 12 d’abril de 2016. Els treballs es presentaran a qualsevol de les dues biblioteques públiques de Montcada i Reixac o a l’adreça de correu electrònic: b.montcada.em@diba.cat

PREMIS
S’escollirà un poema guanyador per a cadascuna de les categories. Els premis consistiran en lots de material escolar i entrades a espectacles.
El jurat podrà declarar deserts els premis si així ho creu convenient, o bé, destacar, amb un accèssit, algun altre poema.


JURAT
Un membre de les biblioteques Públiques de Montcada.
Un membre de la Regidoria de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Montcada i Reixac
Un membre especialitzat del món de la literatura i la poesia.

VEREDICTE
El veredicte i lliurament de premis es farà públic el divendres 15 d’abril de 2016 a les 18 h., a la Biblioteca Elisenda de Montcada. Al mateix temps, els poemes premiats es penjaran al bloc de les Biblioteques de Montcada i també al Facebook i a la web de la Regidoria de Cultura i Patrimoni

LLIURAMENT DELS TREBALLS
Biblioteca Pública Montcada i Reixac Centre (c. Tarragona, 32). Tel. 93 492 59 59
Biblioteca Pública Can Sant Joan (c. Turó, 45). Tel. 935 75 19 01
En l’horari habitual de les biblioteques.
Per correu electrònic, a l’adreça b.montcada.em@diba.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada