dilluns, 1 de febrer de 2016

Inscripcions obertes als tallers d'alfabetització digital per a majors de 55 anys

La Biblioteca Elisenda participa en la 3a edició dels Tallers d'alfabetització digital per a persones majors de 55 anys, un programa que té per objectiu formar en l'ús de les tauletes i els telèfons intel·ligents. Promogut per Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone España amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, el programa consta de tres tallers monogràfics gratuïts. Les inscripcions es poden fer a la Biblioteca Elisenda de l'1 al 16 de febrer. Els participants hauran de dur el seu dispositiu mòbil, smartphone o tauleta tàctil per poder participar. La inscripció no assegura la plaça. Es realitzarà un sorteig entre totes les persones apuntades. 

Nivell inicial, per a les persones amb coneixement nul o molt baix, és una introducció general al món dels smartphones i tauletes, així com en l’ús d’Internet i el correu electrònic. (Monogràfic d’iniciació: Com funciona el teu telèfon intel·ligent - 23 i 25 de febrer, de 10 a 12h) 

Fotografia i vídeo: Nivell avançat i creatiu per aprendre a fer fotos, editar-les i compartir-les. (Monogràfic avançat: Fotos i vídeos amb el mòbil - 1 i 3 de març, de 10 a 12h) 

Apps i comunicació instantània: Nivell avançat on s’aprèn a utilitzar Google Play per descarregar-se aplicacions com el correu electrònic o Google maps i aprendre a utilitzar Whatsapp, Skype, Line, Messenger. (Mònogràfic avançat. Comunicació. App’s i WhatsApp - 8 i 10 de març, de 10 a 12h) 
L’objectiu d’aquesta campanya és que la gent gran aprengui a utilitzar els nous dispositius mòbils i sàpiguen, per exemple, connectar-se a una xarxa WiFi, navegar a través de la seva tauleta, aprofitar les funcionalitats del seu telèfon mòbil com fer fotos amb la càmera o gestionar els seus propis comptes en les xarxes socials i utilitzar aplicacions com Whatsapp i Skype per poder comunicar-se amb els seus i estar al dia en les noves tecnologies tenint en compte la importància que tenen en la societat actual. Així, aquests tallers tenen també un paper rellevant en el treball per a la inclusió social de les persones a través de l’alfabetització digital.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada