dilluns, 9 de novembre de 2015

L'escriptor i periodista Gaspar Hernàndez visita el club de lectura per parlar de "La terapeuta"

L’escriptori i periodista Gaspar Hernàndez ens visita demà a la tarda per participar a la trobada del Club de Lectura de la Biblioteca Elisenda de Montcada. La tertúlia estarà dedicada a parlar de la seva darrera novel·la, "La terapeuta", una obra que s'està llegint als dos clubs de lectura de les Biblioteques de Montcada. La novel·la, que destaca per tractar temes com l'ansietat i l'estrès a la societat dels nostres dies amb un rerefons d'intriga, està protagonitzada per un actor en crisi que estableix una estreta relació amb la seva psicòloga. 
La tertúlia serà conduïda per l’escriptora, Alícia Gili, i es realitza amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes.
Gaspar Hernàndez  va ser guardonat amb el Premi Josep Pla de narrativa al 2009 pel llibre ‘El silenci’, que es va convertir en la novel·la més venuda en català d’aquell any. Presenta i dirigeix el programa de Catalunya Ràdio ‘L’ofici de viure’, guanyador del Premi Ciutat de Barcelona 2009. Hernàndez ja havia mostrat la seva vena literària amb el programa de televisió que es transmetia en diverses cadenes locals, ‘El book insígnia’, i que feia amb el seu col·lega Jordi Llavina. És autor de Mandra (2002), conjunt de relats periodístics i El llibre de les emocions (2006), que recull alguns dels relats dels oients del programa ‘Una nit a la terra’.
Font: laveu.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada