dijous, 22 d’octubre de 2015

Cicle d'activitats per promoure els hàbits d'alimentació saludable entre els infants

La Biblioteca Elisenda organitza un conjunt d'activitats per promoure els bons hàbits alimentaris entre els infants.  Es tracta del Cicle Thao Alimentació Saludable,  una iniciativa vinculada al Programa Thao-SalutInfantil.

La infermera pediàtrica Montse Delgà ens explicarà les claus d’una bona alimentació infantil en dues xerrades centrades en oferir pautes per proporcionar als nostres fills una dieta completa i equilibrada, amb menús adequats per a nens i nenes de diferents edats. La primera xerrada, el proper dimarts 27 d’octubre, s’adreça a pares i mares de nens de 3 a 6 anys, i la segona,  als progenitors que tinguin nens de 6 a 12 anys.
L’activitat que completa el cicle és un taller familiar sobre la piràmide alimentària adreçat a infants on aprendrem jugant quins aliments hem de menjar cada dia i quins són saludables o no. 

DIMARTS 27 D’OCTUBRE DE 2015, a les 18H
XERRADA RACÓ DE PARES
“L’alimentació dels nostres fills: infants de 3 a 6 anys”,
a càrrec de Montse Delgà, infermera pediàtrica.           

DIMARTS 3 DE NOVEMBRE DE 2015, A LES 18H
XERRADA RACÓ DE PARES
“L’alimentació dels nostres fills: infants de 6 a 12 anys”,
a càrrec de Montse Delgà, infermera pediàtrica.           

DIVENDRES 6 DE NOVEMBRE DE 2015, A LES 18 H.
TALLER INFANTL
La piràmide alimentària
De 3 a 12 anys. Els menors de 8 anys han de venir acompanyats d’un adult.
Cal inscripció prèvia. Places limitades.


Us recordem que a la sala infantil de la biblioteca podeu visitar l’espai Thao, on destaquem llibres, contes i altres materials que promouen els hàbits saludables entre els infants. A més, en aquest espai, tenim els quatre “thaoins-capgrossos”, que recomanen als nens menjar sa, jugar, fer exercici físic i estudiar. Els podeu venir a veure amb els vostres fills a la sala infantil. Us hi esperem! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada