dijous, 2 de juliol de 2015

Participa al Joc dels llibres recomanats amb La Setmana del Llibre en Català

La Setmana del Llibre en Català celebra la seva 33a edició del 4 al 13 de setembre a l'Avinguda de la Catedral de Barcelona, amb més de 100 expositors i amb presentacions de les darreres novetats editorials i propostes de foment i recomanació lectora. 

Per escalfar motors abans de la celebració d'aquesta mostra, les Biblioteques de Montcada ens hem fet Ambaixadores de La Setmana i us convidem a participar en el Joc del llibres recomanats. 

La proposta consisteix en què localitzeu a la Biblioteca Elisenda o a la Biblioteca Can Sant Joan els tres llibres que porten els cercles del Joc i faciliteu els títols, juntament amb una sèrie de dades (nom i cognoms, edat, nom de la biblioteca i població), emplenant el formulari que trobareu a la web de La Setmana www.lasetmana.cat/jocrecomana.

Els participants entraran en un sorteig de tres samarretes de La Setmana i una subscripció digital de sis mesos a La Vanguardia.
La biblioteca des d'on hagi participat la persona guanyadora de la subscripció i les dues biblioteques amb el nombre més alt de participants seran obsequiades, cadascuna, amb un lot de llibres de les novetats presentades a La Setmana.
Els participants també poden demanar els punts de llibre/vals per comprar amb descompte a La Setmana.

La campanya finalitza el dia 13 de setembre. El sorteig es farà el 28 de setembre. Us animem a participar per a fer créixer la lectura en català!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada