dimecres, 15 de juliol de 2015

Nova temporada dels clubs de lectura a les Biblioteques de Montcada

Els clubs de lectura de les Biblioteques de Montcada presenten una nova programació al setembre que destaca per oferir interessants xerrades amb autors. A la Biblioteca Can Sant Joan comptarem amb la participació de l’Eduard Marquez per comentar el llibre El silenci dels arbres, una novel·la on el drama de la guerra i l’esperit de supervivència conviuen amb la passió per la música.  D’altra banda, a la Biblioteca Elisenda vindrà l’escriptor i periodista Gaspar Hernàndez, amb qui parlarem del seu darrer llibre, La terapeuta, una història sobre la relació entre un actor amb ansietat i la seva psicòloga que s’inicia quan ell perd una part de la memòria després de presenciar per casualitat un assassinat. Les dues activitats es desenvolupen dins del programa Lletres en viu, realitzat amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes.
Els títols que es comentaran al setembre ja es poden agafar en préstec a les biblioteques. A la Biblioteca Elisenda: La dona de paper / La mujer de papel, de Rabih Alameddine, i a la Biblioteca Can Sant Joan: I el ressò de les muntanyes, de Khaled Hosseini.

El funcionament de l’activitat dels clubs de lectura és senzill. Des de les biblioteques proposem una lectura mensual i us convoquem a una trobada posterior per comentar tot allò que us hagi suggerit el llibre triat. L’objectiu és compartir opinions, punts de vista i recomanacions. En definitiva, passar una bona estona amb persones que comparteixen l’afició de llegir. Per participar només cal fer una inscripció prèvia a la biblioteca. L’activitat és gratuïta però les places són limitades.
A la Biblioteca Elisenda, les trobades són el segon dimarts de cada mes, a les 19h. A la Biblioteca Can Sant Joan, el tercer dijous de cada mes, a les 18h.


També podeu consultar el llistat de títols a continuació:

CLUB DE LECTURA – BIBLIOTECA ELISENDA

- - La dona de paper, de Rabih Alameddine. Trobada: 15 de setembre.
- - Cafè Barcelona, de Joan Carreras. Trobada: 13 d’octubre.
- - La terapeuta, de Gaspar Hernàndez. Trobada: 10 de novembre.
- - Heretaràs la Rambla, d’Alfred Bosch. Trobada: 15 de desembre.

RACÓ DE LA LECTURA – BIBLIOTECA CAN SANT JOAN

- - I el ressò de les muntanyes, de Khaled Hosseini. Trobada: 17 de setembre.
- - El silenci dels arbres, d’Eduard Márquez. Trobada i xerrada amb l'autor: 22 d’octubre. 
- - La terapeuta, de Gaspar Hernàndez. Trobada: 19 de novembre. (Xerrada amb l’autor a Biblioteca Elisenda el 10 de novembre)
-- Dias del arenal, de Soledad Puértolas. Trobada: 17 de desembre.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada