dilluns, 15 de juny de 2015

Veredicte del 2on Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina


Un cop finalitzat el termini per presentar treballs al 2on Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina, el jurat del certamen va reunir-se el passat dissabte 13 de juny a la seu de l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac per examinar les 156 fotografies presentades i fer públic el veredicte del concurs. Aquest són els premis i els guanyadors:

- 1r premi, consistent en 250€, a Pep Codina, per la fotografia "Camí i planta", presa a les rodalies de l'ermita d'Alegria (Tiana).
- 2n premi, consistent en 150€, a Xavi Reyes Torres, per la fotografia "Cynoglossum creticum", presa als voltants de Can Giró (Tiana).
3er premi, consistent en 100€, a Salvador Parreu Frasquet, per la fotografia "Ca l’Alemany 2", presa a Ca l’Alemany (Badalona).

4rt premi, consistent en 75€, a Antonio Sáez Cambredo, per la fotografia "Empusa", presa a Prats Ca l’Alemany (Badalona).


1er Premi - "Camí i planta", de Pep Codina.
2n Premi -"Cynoglossum creticum", de Xavi Reyes Torres.
   
3er Premi - Ca l'Alemany 2", de Salvador Parreu Frasquet.

4rt Premi - "Empusa", d'Antonio Sáez Cambredo.


El lliurament de premis es farà el dia 22 de juny, a les 19:30, a la Biblioteca Elisenda de Montcada. L’acte donarà pas a la inauguració d’una exposició amb les fotografies premiades i una selecció de les més destacades, que es podrà visitar fins el 6 d’agost.

Al llarg del desenvolupament del concurs, la pàgina Facebook del Parc de la Serralada de Marina ha anat publicant la major part de les fotografies presentades en una galeria d’imatges que es pot consultar també en el següent enllaç: http://parcs.diba.cat/web/marina/concurs-fotos

El concurs, organitzat per l’Ajuntament de Montcada i Reixac, el Centre de Documentació de la Serralada de Marina i la Biblioteca Elisenda de Montcada, s’ha realitzat amb el patrocini de la Diputació de Barcelona i el Parc de la Serralada de Marina i amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada