dijous, 28 de maig de 2015

Èxit de participació al concurs de lectura Mir@llibres!

Ahir a la tarda, a la Biblioteca Elisenda, vam celebrar la Festa dels mir@llibres amb els nens i nenes que al llarg d'aquest curs han participat al concurs de lectura de les Biblioteques de Montcada. En total, una seixantena de nens d'entre 7 a 13 anys que ahir van passar-s'ho d'allò més bé amb l'espectacle de màgia del Màgic Palo i el Mago Vago. 

El màgic Palo i el Mago Vago en acció.
El repte del concurs consistia en llegir cinc llibres per arribar a formar part del club dels mir@llibres i poder optar a diferents premis. Trenta dels participants van assolir aquest objectiu. D'aquests, 12 van aconseguir convertir-se en súper-mirallibres perquè van llegir 10 o més volums des de novembre passat fins ara. La classificació l'ha encapçalat Hrant Sargsjan, de 7 anys, que n’ha llegit 35, i els germans bessons Amin i Elías Velásquez, de 8, que han arribat fins als 22. 
Foto de grup dels participants que van assistir a la festa dels mir@llibres amb els seus diplomes.

A la festa es va premiar els super-lectors i es van sortejar llibres entre tots els participants. 

Fins que arribi la propera edició del concurs a la tardor, convidem tots els nens i nenes a passar per la sala infantil. Els mir@llibres han deixat recomanacions lectores per als usuaris que vulguin gaudir de l'aventura de llegir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada