dilluns, 20 d’abril de 2015

Canvi de data per al lliurament de premis del 'Guanya't un punt' pel dol oficial decretat per la mort d'un professor a un institut de Barcelona


El president de la Generalitat, Artur Mas, ha decretat un dia de dol oficial a Catalunya per la mort aquest matí d'un professor a mans d'un alumne, a l'Institut d'Ensenyament Secundari Joan Fuster del barri de La Sagrera (Barcelona). El decret signat pel president declara dol oficial a tot el territori fins a demà, dimarts, a les 12 de la nit. Durant aquest període de dol se suspendrà la celebració de recepcions i actes oficials i les banderes onejaran a mig pal en els edificis i dependències de la Generalitat i corporacions públiques de Catalunya.

Així doncs, el lliurament de premis del 24è Concurs de Punts de Llibre ¿Guanya't un punt' previst per a demà a les 18h a l'Auditori Municipal s'ha traslladat a dimecres 22 d'abril en el mateix lloc i horari. L'acte es farà prèviament a la presentació del llibre i lliurament de premis del concurs ¿Els contes d'en Sergi'. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada