dijous, 12 de març de 2015

Espectacle poètic "Camins (Univers Abelló)", un homenatge a la poeta Montserrat Abelló


BIBLIOTECA ELISENDA

Aquest divendres a les 19h, tenim el plaer d'acollir l'espectacle "CAMINS (Univers Abelló)", del grup de Cerdanyola Turó Solidari. Es tracta d'un d'espectacle poètic amb textos de la poeta Montserrat Abelló, que s'inclou dins la programació del cicle POETICAE.


La proposta que ens presenta el grup Turó Solidari, fa confluir disciplines artístiques com ara la paraula, la música, la fotografia, la dansa i la cançó, i ens vol encomanar la passió per la vida viscuda sens grans mots ni metàfores, cosint el missatge de l'autora entre els seus versos i les nostres veus, cossos, imatges i sons.

A Montserrat Abelló (1918-2014), li va arribar el reconeixement públic amb força anys a l'esquena, però el va poder i saber gaudir. Exiliada a Xile fins als anys seixanta, i Premi d'Honor de les Lletres Catalanes el 2008, la seva poesia s'ha qualificat com la "de qui ha donat veu a la vida diària de les dones amb un lleguatge propi".

I recordeu que a les biblioteques de Montcada podeu trobar algunes de les obres més destacades d'aquesta autora tarragonina: Obres disponibles: Montserrat Abelló

L'activitat és gratuïta. No us la perdeu! Us hi esperem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada