divendres, 6 de març de 2015

Dia de la Dona a les Biblioteques de Montcada


Les Biblioteques de Montcada acullen interessants activitats per celebrar el Dia de la Dona 2015. A més, complementen aquestes activitats amb exposicions de fons que volen posar de relleu la realitat social de les dones arreu del món i destacar la trajectòria de personatges femenins de tots els temps. Sense oblidar que també ofereixen una tria de novel·les protagonitzades per dones. A la Biblioteca Elisenda també s'ha preparat un espai dedicat a la vida i obra de Mercè Rodoreda, l'autora  més internacional de la literatura contemporània en llengua catalana, per celebrar també que al Teatre Municipal aquest diumenge es representa La Plaça del Diamant.

Exposició sobre el Dia de la Dona de la Biblioteca Elisenda.

A continuació, detallem les activitats del programa del Dia de la Dona de Montcada i Reixac que tindran lloc a les biblioteques. Us hi esperem:


· XERRADA: FOTÒGRAFES FAMOSES QUE T’AGRADARÀ CONÈIXER 
A càrrec de Ramon Barquier, membre d’AFOTMIR
Un recorregut per la vida i l’obra de fotògrafes catalanes i espanyoles com Joana Biarnés, Colita o Cristina García Rodero, amb una brillant obra i de gran qualitat.

Una mostra de llibres sobre l’obra de dones fotògrafes complementa l’activitat.
Dilluns, 9 de març, a les 19h. 
Biblioteca Elisenda


· CONTES MUSICATS PER A ADULTS: MIRALL ENDINS
A càrrec d’Elena Codó (veu) i Óscar Stuven (guitarra), de la Cia Entàndem.
La veu dels contes tradicionals a la recerca d’un nou final més positiu i actual: “La madrastra i el mirall”, “Estimar el silenci (La Sireneta)” i “El pèsol”.
Dimecres, 11 de març, a les 19h. 
Biblioteca Elisenda


· ESPECTACLE POÈTIC-MUSICAL: ELLES
A càrrec de Jaume Calatayud i Vicente MoneraAmb poemes de Clementina Arderiu, Rosa Leveroni i Maria Mercè Marçal.
Divendres, 20 de març, a les 19h. 
Biblioteca Can Sant Joan

Podeu consultar la resta d'activitats del programa del Dia de la Dona que es desenvoluparan a Montcada a partir del dia 6 de març. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada